Певачица је позната по томе што свакодневно износи своје мишљење на актуелне теме, а између осталог и за познате личности међу којима су и они са којима води суђење. Неколико глумаца реко је шта мисли о балканској диви. 

Глумац Раде Шеберџија је одушевљен Јеленом, а ову су разлози: 

 -Обожавам ову, како се она зове, Карлеушу... - почео је Шербеџија, па додао са чиме га је "купила". 

- Шармирала ме је својом памети, интелигенцијом, шашавошћу, потпуно сјајно лице - додао је Раде својевремено.

Фото: З. Кнежевић

 

- Случајни сусрет и пријатан разговор са женом, истинским суперстаром. С дамом која има отворен ум и оштар језик. Она и Басара су потребни сваком друштву јер су огледало које не лаже и не улепшава. И притом су врло духовити - рекао је Ристовски за домаће медије.

Фото: Зоран Кнежевић

 

Ева Рас, такође има позитивно мишљење о певачици: 

- Не да ми је слична, него је једна од ретких која иде главом кроз зид као и ја. Није ни мени ни њој лако. Нас две смо такве, провоцирамо људе нашим карактерима. Карлеуша је иста као ја, само што је, за разлику од мене, лепа и млада - истакла је Ева Рас својевремено о певачици.

Фото: АТА имагес

 

Нина Јанковић и Јелена Карлеуша су пре осам година учествовале су у једном пројекту којим су подржале једну домаћу креаторку, а тада је Нина рекла шта мисли о певачици:

- Знам неке Јеленине песме. Искрено, свиђа ми се њен стил, али некад ми је претерано за мој укус - рекла је тада Нина.

Јелена је у више наврата изнела свој став о глумцима.

- Глумци су... Тако се понашају... Глумци нису виша бића, виша каста, раса, у односу на певаче, музичаре, али се понашају тако. Као да су ноблес у односу на плебс. Као једна виша врста која презире популарност, шоубизнис. А мора неко да им отвори очи да су они у истом послу као ја, моје колеге из музичке бранше, да раде за публицитет, за новац, раде на популарност - почела је Јелена, па додала:

- И то гнушање од популарности, то ме посебно нервира, то страшно фолирање. Као, хоћеш да будеш популаран глумац, али не желиш да будеш популаран. То је баш фуј. Па чекај, како да будеш познат и успешан ако ниси популаран? Једно с другим мора да иде. Тако да, то гледање с висине свих нас из музичког посла... А генерално су криви певачи који себе не цене довољно, који се између себе пљују, нападају, не држе се заједно, док глумци то мало културније раде, па испада да су они аристократија, а ми да смо неки лучки радници да јефтином забавом забаве народ - рекла је Карлеуша у свом стилу.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: