Pevačica je poznata po tome što svakodnevno iznosi svoje mišljenje na aktuelne teme, a između ostalog i za poznate ličnosti među kojima su i oni sa kojima vodi suđenje. Nekoliko glumaca reko je šta misli o balkanskoj divi. 

Glumac Rade Šeberdžija je oduševljen Jelenom, a ovu su razlozi: 

 -Obožavam ovu, kako se ona zove, Karleušu... - počeo je Šerbedžija, pa dodao sa čime ga je "kupila". 

- Šarmirala me je svojom pameti, inteligencijom, šašavošću, potpuno sjajno lice - dodao je Rade svojevremeno.

Foto: Z. Knežević

 

- Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne ulepšava. I pritom su vrlo duhoviti - rekao je Ristovski za domaće medije.

Foto: Zoran Knežević

 

Eva Ras, takođe ima pozitivno mišljenje o pevačici: 

- Ne da mi je slična, nego je jedna od retkih koja ide glavom kroz zid kao i ja. Nije ni meni ni njoj lako. Nas dve smo takve, provociramo ljude našim karakterima. Karleuša je ista kao ja, samo što je, za razliku od mene, lepa i mlada - istakla je Eva Ras svojevremeno o pevačici.

Foto: ATA images

 

Nina Janković i Jelena Karleuša su pre osam godina učestvovale su u jednom projektu kojim su podržale jednu domaću kreatorku, a tada je Nina rekla šta misli o pevačici:

- Znam neke Jelenine pesme. Iskreno, sviđa mi se njen stil, ali nekad mi je preterano za moj ukus - rekla je tada Nina.

Jelena je u više navrata iznela svoj stav o glumcima.

- Glumci su... Tako se ponašaju... Glumci nisu viša bića, viša kasta, rasa, u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaju tako. Kao da su nobles u odnosu na plebs. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šoubiznis. A mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao ja, moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, za novac, rade na popularnost - počela je Jelena, pa dodala:

- I to gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to strašno foliranje. Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan. To je baš fuj. Pa čekaj, kako da budeš poznat i uspešan ako nisi popularan? Jedno s drugim mora da ide. Tako da, to gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla... A generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju, napadaju, ne drže se zajedno, dok glumci to malo kulturnije rade, pa ispada da su oni aristokratija, a mi da smo neki lučki radnici da jeftinom zabavom zabave narod - rekla je Karleuša u svom stilu.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: