Како сазнају домаћи медији, певачица већ неко време води битку са кожом, а како има све веће проблеме морала је да се обрати лекарима за помоћ.

Због критичног стања, Николићева је примљена на мушко одељење, а захтевала је и да све буде у строгој тајности.

Певачица је ухваћена испред клинике где је дошла са тетком. Ана је била узнемирена, те је упорно дозивала доктора, а лице је покушавала да сакрије лице са којим има проблем. Покушала је да се замаскира и сакрије од погледа јавности, те је ставила велики шешир, као и наочаре које јој прекривају пола лица.

Фото: АТА имагес

 

 

Ана је иначе привукла велику пажњу јавности током гостовања у емисији ''Амиџи шоу'' где су многи коментарисали да јој је лице у ожиљцима, као и да нема зуб, због чега су је прозивали по друштвеним мрежама. Такође, осим у емисијама, Ана и на наступима покушава да прекрије лице лепљивим цирконима.

Подсетимо, Ана је недавно признала да планира да иде на клинику у Аустрији где ће имати потпуну детоксикацију организма.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи шоу

 

 

- Да, хоћу да одем, али сад немам кад, кад завршим концерт. То је клиника, прескупа, две недеље, не једеш ништа, одређују ти неке салатице, водице... Тамо иду само богати. То што повезују са алкохолом, то је детокс. Сматрала сам да је добро да се организам очисти, панкреас, јетру, ту се налази имуни систем. Није пријатна процедура, то људи мисле, као бања, купаш се. Неке травке стављају, неки кактус, писала сам тестамент прву ноћ кад су ми ставили, пре икс година, овде у Београду - испричала је она у емисији.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: