Kada su joj posle tri ćerke i sina rekli da zbog zdravstvenih problema neće moći da ima još dece, odmah se dogovorila sa mužem da peto po redu usvoje.

U vreme kada su razgovarali o usvajanju, njen muž Dejv je živeo u inostranstvu. Predložio je svojoj supruzi da razmotre međunarodno usvajanje i pripremio papirologiju, sa čim se ona odmah složila. Ubrzo u dom sedmočlane porodice stigao je i osmi član, dečak Kalen.

- Kako je rastao i sada kad ima sedam godina, članovi porodice i prijatelji su uvek komentarisali kako jako liči na drugu našu decu i nisu mogli da veruju da je usvojen. Čak sam se i ja šalila da je on možda sin mog muža, na šta se on uvek smejao - prisetila se žena pišući na Reditu.

Foto: Profimedia

 

Međutim, dok je važne dokumente premeštala u novi sef, nešto u vezi sa papirima za usvajanje odjednom joj se učinilo čudnim, pa je poslala uzorke muža i dečaka na DNK analizu. Rezultati su pokazali da je Dejv zaista Kalenov biološki otac.

- Volim ovog klinca svim srcem, ali muka mi je od toga da znam da me je moj muž prevario, a zatim mi podvalio Kalena kao neko slučajno dete koje smo usvojili. Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod - zaključila je žena.

Ostali korisnici su joj predložili da sa mužem ode na bračno savetovanje i reši probleme koje ima, dok su drugi oštro osudili oca jer je krio tajnu od svoje supruge.

BONUS VIDEO: