Brena je oduvek važila za nekog ko štedi novac, to znaju čak i oni koji nisu njeni favoriti. Vrlo retko se događa da kada je u nekom restoranu da ostavi bakšiš konobarima, a kada ga otvori, obično vrlo malo zna da da. Za primer može se uzeti situacija u jednom restoranu u Zagrebu u kom je sedela sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Prema saznanjima Kurira, pevačica je ostavila samo tri evra bakšiša: 

 - Estradne zvezde žive bolje nego običan narod, ali postoje i oni koji su, i pored novca koji imaju, teški na dinar. Brena je s porodicom i prijateljima bila kod nas u Zagrebu, u jednom lokalu. Lepo su poručili, uživali i sedeli više od tri sata. Konobari su ih lepo služili i trudili se da maksimalno budu ljubazni i srdačni, jer su im stalni gosti. Međutim, kada su završili ručak i uzeli da plate račun, Brena je ostavila oko tri evra bakšiša, to je kod vas oko trista pedeset dinara. Svi su bili iznenađeni - kaže naš izvor.

Veruje se da joj je ovo navika iz studntskih dana. Više puta je govorila kako je umela da ostane gladna i da je zbog toga štedela i više nego što treba.  

BONUS VIDEO: