Ели Брук је у емисији Пирса Моргана под називом "Piers Morgan Uncensored" причала о ранијим амбицијама и жељи да постане адвокат, али уместо адвокатуре придружила се индустрији забаве за одрасле.

- Занима ме, с обзиром на то да сте желели каријеру у адвокатури, јер сте очигледно паметни, ишли сте на факултет, зашто сте одсутали? Због новца да бисте се активно бавили онлајн стриптизом? Тиме се бавите, је л' тако", питао је Морган, а Ели је одговорила: "Могла сам да будем добар адвокат, али сам исто тако добра у другим стварима на снимцима и пред камером".

Пирса Моргана је занимало како ће се Брук осећати када њена деца у будућности сазнају да је њихова мајка радила у порно индустрији.

- Да ли ћете бити поносни што ће ваши малишани видети шта сте радили, а онда ће вам рећи - мама, зар ниси желела да постанеш адвокат? - рекао је Морган. На његово изненађење Ели је имала одговор који је постао виралан на Твитеру.

- Могу да плачу у Ферарију - рекла је Ели, а Пирс Морган је у тренутку занемео.

Кратак снимак разговора са Морганом и Ели прегледан је преко 50 милиона пута и људи су у коментарима били сложни да је Пирс добио савршен одговор.

"Занимљиво је како мушкарци увек потегну питање деце када су у питању жене на Онли Фенсу. Што не питају мушкарце на тој платформи како ће се осећати када њихова деца сазнају шта раде", "Обожавам овај одговор без пардона. Ради шта хоће и не мора никоме да се правда", "Људи увек полуде кад виде лепу жену како их у три речи поклопи", само су неки од коментара испод снимка.

БОНУС ВИДЕО: