Клиф Литл из Северног Квинследна (Аустралија) 2019. године постао је мулти-милионер преко ноћи јер је освојио Лото награду. Једног јутра радио је свој уобичајени посао и живео уобичајени живот, следећег јутра на његовом рачуну било је 40 милиона долара.

У интервјуу за аустралијску телевизију "9 Неwс" описао је како се осећао када је освојио велику суму новца.

- Нисам могао да одем на спавање. Нисам могао да заспим. Стално сам проверавао мој тикет пре одласка у кревет - рекао је Клиф.

Одмах након новчаног добтика дао је отказ и пензионисао се. Није имао никаквог разлога да чека, па је одмах испунио себи први жељу. Купио је Тоyота Супра спортски аутомобил, некретнине за своју децу и један део новца инвестирао је у тркачке коње.

- Људи могу да кажу шта год желе и да причају да новац није битан, али новац је сјајна ствар. Свакако није најважнија ствар на свету, али решава доста проблема - рекао је Клиф.

Клиф је у међувремену увећао своје богатство инвестицијом у тркачке коње. Људи који раде са његовим коњима кажу да га никад нису видели, али да су задовољни како их плаћа.

- Фантастично је када ти се снови остваре - рекао је Клиф за "9Неwс" када су га питали како се осећа што није протраћио новац који је добио на Лотоу, већ га је инвестирао и увећао.

(Курир.рс)