- Ја не знам да манипулишем, са мном манипулишу. Шта да кажем... Приметила сам да стравично манипулишу са мном, почевши од мог мужа, па надаље - прича Цакана кроз смех, а на њену причу надовезала се друга Сањина гошћа, певачица Марина Висковић.

- Постоје жене које воле јаке мушкарце, а постоје и жене које воле да су доминантне. Ја нисам таква жена, волим да дам свом мушкарцу да се осећа као мушко, то је моја природа. Не желим да ударам шаком о сто, жаргонски речено, мора да ми се тај мушкарац допада, а да би ми се допао стварно не могу са њим да се такмичим у било каквом смислу, то није мој начин - рекла је Марина, и додала.

Фото: АТА имагес

 

- Манипулација је тежак израз, баш га не волим, нити волим манипулацију било каквог типа, зато сам рекла Цакани да ми нисмо за ову емсију. Ја сам нежна, умиљата сам... Цвилим, кукам.

Цакана је признала да она не манипулише мушкарцем тј. мужем, иако је то раније радила.

- Ја сам дуго у браку, код мене више тога нема. Овде је све један на један, нема ту више манипулисања. То је неки почетак везе, и то су стварно симпатичне манипулације, па то буде нешто безвезе, па опет симпатично док не дођете у фазу да нема потреба за тим - закључила је Цакана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".