- Ja ne znam da manipulišem, sa mnom manipulišu. Šta da kažem... Primetila sam da stravično manipulišu sa mnom, počevši od mog muža, pa nadalje - priča Cakana kroz smeh, a na njenu priču nadovezala se druga Sanjina gošća, pevačica Marina Visković.

- Postoje žene koje vole jake muškarce, a postoje i žene koje vole da su dominantne. Ja nisam takva žena, volim da dam svom muškarcu da se oseća kao muško, to je moja priroda. Ne želim da udaram šakom o sto, žargonski rečeno, mora da mi se taj muškarac dopada, a da bi mi se dopao stvarno ne mogu sa njim da se takmičim u bilo kakvom smislu, to nije moj način - rekla je Marina, i dodala.

Foto: ATA images

 

- Manipulacija je težak izraz, baš ga ne volim, niti volim manipulaciju bilo kakvog tipa, zato sam rekla Cakani da mi nismo za ovu emsiju. Ja sam nežna, umiljata sam... Cvilim, kukam.

Cakana je priznala da ona ne manipuliše muškarcem tj. mužem, iako je to ranije radila.

- Ja sam dugo u braku, kod mene više toga nema. Ovde je sve jedan na jedan, nema tu više manipulisanja. To je neki početak veze, i to su stvarno simpatične manipulacije, pa to bude nešto bezveze, pa opet simpatično dok ne dođete u fazu da nema potreba za tim - zaključila je Cakana.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".