Холивудска легенда Роберт Де Ниро појавио се у јавности са својом партнерком Тифани Чен, коју иначе врло ретко видимо, а ово је други пут да је пар изашао откако је Чен родила њихово дете, ћерку Џију Вирџинију.

Фото:Профимедиа

 

Међутим, њихове најновије фотографије помало изазивају непријатност, а пар на њима не изгледа нимало срећно. Док су позирали за фоторепортере, Тифани се све време крила иза Де Нира и изгледала уплашено, а глумац је све време имао нерасположен израз лица, па су од фотографа брзо побегли.

Фото:Профимедиа

 

Роберт и Тифани недавно су присуствовали журки у организацији Праде и Ванитy Фаир-а, а глумац је своју партнерку тада све време држао за руку. Почетком априла ове године родила им се ћерка, а глумац је вест сасвим нехотице открио у једном интервјуу и исправио водитеља када је рекао да има шесторо деце, а он га је исправио на седморо.

Де Ниро се 2018. године развео од супруге Грејс Хајтауер, с којом је био у браку 20 година и има 25-годишњег сина Елиота и 11-годишњу ћерку Хелен. С бившом супругом Дијан Абот има такође двоје деце, 51-годишњег Дрена и 46-годишњег Рафаела и отац је 27-годишњих близанаца Арона и Џулијана, које дели с бившом девојком Туки Смит.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".