Дамијано Давид је ухваћен како се љуби са мистериозном девојком у клубу - и све је снимљено! Наравно да је видео убрзо постао виралан на Тик Току, а цео свет се пита шта се десило са његовом преслатком девојком?

Певач се напокон оглашава и ево о чему се ради. У четвртак (8. јуна), 24-годишњи певач бенда Манескин се на друштвеним мрежама извинио за видео.

Шта је са његовом девојком Ђорђом?

Дамијано Давид и Ђорђа Солери више нису пар. Њих двоје су били повезивани од 2017. године, а 8. јуна, вест да су раскинули скоро ударила је као из ведра неба.

- Веома ми је жао што је овај видео изашао, нисам желео да се носим са ситуацијом и то је била моја грешка - написао је Дамијано на свом Инстаграм Сторију, према преводу Пеопле магазина.

Дамијано је такође рекао да су он и 27-годишња манекенка раскинули пре свега неколико дана, додајући да између њих није било "икаквих издаја".

- Надам се да ово неће утицати на Ђорђин имиџ и да можете поштовати деликатност овог тренутка, наставио је Дамијано.

Иначе су у последње време бројни фанови забринути за његово здравствено стање, с обзиром на шокантне фотографије које је Дамијано Давид објавио на свом Инстаграму.

А ко је друга жена?

Девојка с којом се љубио на видеу је Мартина Таљиенти, једна од најближих пријатељица Викторије Де Анђелис, басисткиње бенда Манескин.

Мартина има 22 године, рођена је 22. јануара 2001. Она је манекенка која је иза себе већ имао бројне рекламне кампање, а прати је и агенција Елите. Веома је активна на друштвеним мрежама, а на Инстаграму су бројне њене фотографије са Викторијом и Томасом Рагијем, гитаристом Манескина: њих троје су недавно провели викенд на Ибици.

Пре вечери у дискотеци, где је Дамијано усликан са Мартином, њих двоје су заједно са Викторијом изашли на вечеру у ресторан. Није јасно да ли су њих двоје пар, да ли је то био тренутак забаве или се између њих двоје одвија мување.

Такође, тек када је изашао видео, Ђорђа га је отпратила, као и све остале чланове бенда. Тако да, за сада, остаје да се питамо, да ли су заиста раскинули пре пољупца или је у питању превара...

(Жена/Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".