Глумац и комичар Мајк Батаје, кога су фанови "Бреакинг Бад" упознали као менаџера у Густавовој злогласној перионици је преминуо, сазнаје амерички ТМЗ. Имао је само 52 године.

Мајкова породица је изајвила Батаје умро 1. јуна у сну од срчаног удара у својој кући у Мичигену. Његова сестра Дајана је рекао да је његова смрт била веома изненадна, јер није имао срчаних проблема.

Фото: Јутјуб принтскрин/unofcomedytour

 

 

Породична изјава о његовој смрти је ова: "Веома ће недостајати онима који су га волели, као и његова изузетна способност да многима донесе смех и радост".

Мајк се појавио у 3 епизоде ​​од 2011. до 2012. у награђиваном АМЦ хиту као Денис Марковски, менаџер индустријске перионице веша "Лавандериа Брилланте". Пероница, чији је власник Густаво Фринг, служила је као маска за мет лабораторију у којој су Волтер Вајт ког је глумио Брајан Кренстон и Џеси Пинкман (Арон Пол) избацивали тоне производа.

Поред свог рада на "Бреакинг Бад", Мајк је био успешан комичар, путовао је широм света и радио синхронизације, као и појављивања у "Тхе Берние Мац Схоw," "Боy Меетс Wорлд" и "ЦСИ: Миами."

Мајк је оставио 5 сестара, и гомилу нећака, а ТМЗ-ју је речено да су сви скрхани овим губитком.

БОНУС ВИДЕО: