Певачица Александра Бурсаћ пре неколико година прошла је кроз тежак период, када ју је тадашњи дечко Зоран Угљешић преварио са старлетом Анђелом Вештицом, о чему је певачица више пута отворено говорила.

Сада, из друге перспективе, Александра је гостујући у једној емисији рекла да је захвална на томе што јој се десило, а потом и испричала како је сазнала за превару.

- Била сам код књиговође и мене зове новинар и саопштава ми да мој дечко и та дотична особа имају препску, да су поруке врло експлицитне. Ја сам прво мислила да се шали, а онда сам тражила да ми пошаље скриншотове, да видим да ли је то његов број. У том моменту ми смо живели заједно, била сам у тоталном шоку шта ми се дешава - прича Александра.

Фото: АТА имагес

 

Након што су јој стигли принтскринови, Александра се уверила да су те поруке истините.

- Почела сам да плачем и да се тресем, позвала са њега, ја не знам како сам се довезла до куће. Рекао ми је да је то све истина, ја сам била у шоку. Дошла сам кући, ја се сада ни не сећам шта је он мени тада све испричао - испричала је Александра.

Каже да је из ове сада перспективе захвална на томе што се то тако десило.

- Хвала Богу што је то тако наместио, јер интуиција ми је говорила да то није то. Била сам донекле слепа у тој вези, Бог је наместио тако да коначно тргнем главом. Спасио ме је - рекла је Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".