Pevačica Aleksandra Bursać pre nekoliko godina prošla je kroz težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom, o čemu je pevačica više puta otvoreno govorila.

Sada, iz druge perspektive, Aleksandra je gostujući u jednoj emisiji rekla da je zahvalna na tome što joj se desilo, a potom i ispričala kako je saznala za prevaru.

- Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepsku, da su poruke vrlo eksplicitne. Ja sam prvo mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava - priča Aleksandra.

Foto: ATA images

 

Nakon što su joj stigli printskrinovi, Aleksandra se uverila da su te poruke istinite.

- Počela sam da plačem i da se tresem, pozvala sa njega, ja ne znam kako sam se dovezla do kuće. Rekao mi je da je to sve istina, ja sam bila u šoku. Došla sam kući, ja se sada ni ne sećam šta je on meni tada sve ispričao - ispričala je Aleksandra.

Kaže da je iz ove sada perspektive zahvalna na tome što se to tako desilo.

- Hvala Bogu što je to tako namestio, jer intuicija mi je govorila da to nije to. Bila sam donekle slepa u toj vezi, Bog je namestio tako da konačno trgnem glavom. Spasio me je - rekla je Aleksandra.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".