Живот глумице Марије Каран на друштвеним мрежама изгледа попут светских звезда, од брендиране гардеробе преко путовања и одседања у најбољих хотелима. Са друге стране глумица осим серије "Династија", чије снимање је прекинуто, дуго није имала улоге.

Новинари су посетили крај у којем живи и поразговарали с њеним комшијама.

Фото: АТА имагес

 

- Нико није очекивао да ће се са сином након развода вратити у Србију. Тај човек и сада дође да види наследника, буде ту у стану, не знам да ли преспава, али буде ту по читав дан. Видим да су остали у добрим односима, он је човек деловао као господин, али нико не зна шта се ту десило - каже комшиница Маја, која је била расположена да прича о глумици, па је додала:

- Син јој је јако васпитан, не могу да кажем да ни она није. Уљудно се јави, али сви се питамо од чега та жена живи. А живи пуним плућима, на њој су од главе до пете најскупље марке одеће и обуће, а не видимо да глуми. Једно време су долазили по њу када је снимала "Династију", али више ни то не ради. Пратимо је на Инстаграму и видимо да доста путује, борави у најскупљим хотелима. То је озбиљан новац.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marakaran

 

Госпођу која ради у близини смо такође питали за Марију, али она већ дуже не зна ништа о глумици.

- Раније сам је чешће виђала, у послеђе време ретко. Мислим да је боравила неко време у Америци. Не улазим у то колико троши и како зарађује, верујем и да њен бивши супруг плаћа високу алиментацију, али оно што ми смета јесте што сам је виђала често, како да кажем да не звучи безвезе, али у стању које не приличи једној мајци. Мало ми делује неодговорно такво понашање, нарочито још када сам читала о насиљу које је преживела од момка - каже ова госпођа која није желела да откривамо њено име.

У оближње радње не свраћа често, према речима продавачица.

- Она се храни по ресторанима и хотелима, верујем да кухиња у њеном стану није послужила ни за кување кафе. Сврати по неке ситнице, што би се рекло за неке успутне ствари попут слаткиша за дете, воду, основну хигијену... Понекад по воће. У велику набавку не долази. Кажу да има спремачицу која јој помаже и око сина, али ја ту жену не познајем. Можда јој она набавља неке ствари - каже продавачица која живи у близини.

 

 

- Долазе јој другарице, сличне су као и она, што би млади рекли "фенси". Кикоћу се и пусте гласно музику, али не смета то ником. У тој згради свакако живи такав сој људи.

Неколико младића који живе две улице изнад кажу да је виђају.

- Она је супер риба, али нисмо ми њена циљна група. Она пуца на пуно више. Виђали смо је са тим дечком што се писало да су имали сукоб. Долазио је ту неки високи маркатни лик, пре неколико дана сам их видео заједно, али не знам ко је он. Чини ми се да су се држали за руке, али не могу да тврдим. Мада се данас и пријатељи држе за руке, више ништа не мора да значи док не видите да се љубе - кроз осмех каже Владимир док његови другови не желе да причају, осим констатације да Марија добро изгледа уживо, чак лепше и негованије него на телевизији.

Фото: Профимедиа

 

Komšije kažu da je vreme stalo, kada je Karan u pitanju i njen izgled, ali i ponašanje.

- Pomalo je luckasta, ona kao da je ostala u dvadesetim godinama kada su provod i ponašanje u pitanje. Možda je to i dobro, šta znam, ali nekada joj ne priliči ponašanje i oblačenje. Sve to na stranu, deluje kao posvećena majka. Sina vodi u školu i vraća, često šetaju zajedno. Vidim da idu zajedno i na putovanja. Često i na engleskom pričaju. Vodi ga u igraonice i park, to joj niko ne može zameriti kako obavlja ulogu majke - kaže Mina koja živi u ulazu pored Marijinog.

(Kurir.rs)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".