Ова вест је изненадила многе. Пензионерке из дијаспоре решиле су да прикупе новац за Александрин и Филипов заједнички живот. 

- У пензији сам, живим у Немачкој и обожавам Алекс, али и Филипа. Пратила сам их дан и ноћ, плакала кад би се посвађали. Навијала сам за њихову љубав! Нас неколико стално "држи лајвове" и коментарише све што се дешава, а у договору са осталим фан-групама слали смо им и поклоне у "Задругу". Недавно смо решили да их обрадујемо за веридбу, па смо сакупили 115.000 евра, које ћемо им уручити после суперфинала - каже једна од тих жена и додаје да су ријалити пару уплатили пут у Париз.

Фото: АТА имагес

 

- Чим су се верили, послали смо им авионске карте за Париз и ваучере за смештај. Тамо ће моћи да се одморе од ријалитија. Размишљали смо да их изненадимо станом, али смо чули кад је Филип причао да планира да реновира приземље у кући у Цриквеници, у делу у ком је имао локал, како би тамо живео са Алекс. Тим новцем моћи ће то да среди, а сигурна сам да ће им остати и за свадбу! Једва чекамо да се венчају и покажу свима да је њихова љубав права.

Александра Николић је у "Задругу 6" ушла као девојка Дејана Драгојевића, међутим током такмичења га је преварила са Филипом Царем који ју је недавно и верио

Фото: Принтскрин/Инстаграм/alex_mima

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: