Снимак се брзо појавио на друштвеним мрежама, а како наводи аутор видеа, деца су била избезумљена јер их је напао старији човек, који такође продаје сокове на Калемегдану.

- Деца су за време распуста само цедила сокове и изашла да зараде за џепарац, да би их човек од 50+ година напао. Дете је избезумљено. Толико нападнуто да је приликом човековог насиља остало без патике. Човек је насред Калемегдана физички напао дете и ударио га неколико пута јер два малолетна дечака продају сокове и тиме праве "конкуренцију" њему који има штанд. Заводи ред и каже како је Калемегдан његов. Већина људи је само гледала. Пазите своју децу - стоји у опису овог видеа.

На видео снимку који се брзо раширио друштвеним мрежама чује се и разговор између мушкарца који је напао децу, дечака и жена које су стале да помогну.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

- Дете је малолетно, позваћемо полицију, дете је мало, не можете да га малтретирате - рекла је једна жена мушкарцу који је напао децу.

- Па шта ако је мало, он је мајмун - викао је мушкарац.

- Не можете дете да малтретирате - упорно је понављала жена.

Како се даље чује на снимку, мушкарац је наводно оптужио децу да су му покрали ствари, а наводе и да их је тукао по глави.

- Свуда га је тукао, ухватио га за врат - рекла је жена.

- Ми му ништа нисмо урадили! Рекла је мама да зовете полицију - изговорило је дете дрхтавим гласом и замолило жене да позову полицију док је чекало да стигне његова мајка.

У коментарима испод овог видеа, корисници друштвене мреже осудили су понашање старијег мушкарца, а сви се питају како је могуће да се нешто овако дешава.

- Критикују се деца, стално и свуда да су свакаква, а кад хоће нешто лепо да ураде и зараде, онда се нађе нека одрасла особа да покаже да лепо понашање није у реду. Згрожена сам, полицијо реагуј - један је од коментара испод овог видеа.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни (0-24h, бесплатан позив)

БОНУС ВИДЕО:

КЛИНЦИ ИГРАЈУ БАСКЕТ ИСПРЕД КОРДОНА: Кфоровци посматрали, али нису хтели да шутирају на кош

 (Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".