Светлана Цеца Ражнатовић у последњем тренутку одлучила је да ове године неће славити свој рођендан, јубиларни 50.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако је рођенданску прославу у једном познатом београдском хотелу месецима припремала уз помоћ своје сестре и најближих пријатеља, Цеца је схватила да због свега што се догодило њеној ћерки Анастасији, која се још опоравља од губитка бебе, није време за велико славље. Певачица ће тако 14. јун, дан свог рођења, провести у својој вили у Љутице Богдана, окружена најближима.

- Цецу су сестра Лидија и пријатељи наговорили да ове године за свој рођендан направи велико славље. Иако у почетку није била за то, кад је схватила да они већ месецима не одустају од те идеје и да ће све организовати, некако је прихватила. Почела је већ и да се припрема за тај дан, да бира тоалету за то вече, али је пре неколико дана решила да ипак откаже прославу. Схватила је да због Анастасије и њеног стања још није време за велико весеље. Иако је и сама Анастасија била за то да се журка одржи, Цеца је након разговора с њом, али и осталим члановима породице одлучила да дефинитивно од тога одустане. Једноставно, она се не би због свега лепо осећала и зна да то не би била атмосфера каква зна да буде на свим слављима која Ражнатовићи организују - испричао је извор близак овој породици за Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

Подсетимо, недавно је трећи рођендан прославио и Цецин први унук Жељко, али због ситуације са Анастасијом, Ражнатовићи нису правили велико славље, већ су рођендан прославили у кругу породице у Тителу.

БОНУС ВИДЕО: