U novom izdanju emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić ugostio je voditeljku Jovanu Jeremić, pevačicu Gogu Sekulić i pevača Uroša Živkovića, pevačicu Aleksandru Mladenović, pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića i Valentina.

Dejan je na početku prokomentarisao potencijalne favorite šeste sezone Zadruge.

- Ja sam izdvojio troje, Ivan Marinković, Bilal i Ana. Za Anu sam rekao samo zbog težine priče, inače mi je oko nje sve katastrofalno. Nije lako, žena koja je ceo život provela uz jednog muškarca i da joj se to desi - rekao je Dejan.

Foto: Jutjub printskrin

 

- Zašto je ušla?! Nije trebala da uđe ako nije javna ličnost. Da se bori na televiziji za svoj dinar?! Može i ovako - ubacila se Goga.

- Nema potrebe, ako joj se ukazala prilika, treba da je iskoristi. Ima decu kod kuće, ima za koga da se bori. Žensko u tim godinama ne treba da se vuče po ulici i da čeka da joj neko plati piće - počeo je Dragojević, ali ga je pevačica prekinula:

- Neka radi, može da ide na posao normalan. Ne mislim na nju, ja nju ne poznajem - rekla je Goga.

- Može, ali to je kao kad ne bi pevala, zato što ti nije prošla jedna pesma i bila u pekari. Ne treba odustati - rekao je Dejan, te je nakon što ga je Jovana pohvalila jer je ostao dosledan Pinku, rekao:

- Mi kao zadrugari, ljudi su se saživeli s nama. Ja sam rekao da su 98 posto zadrugara šljlamovi, jer je krenulo da se priča: "Rijaliti je ". Zadrugari koji su skupili mnogo pratioca nisu okačili da rijaliti nije bio problem, nego su se povukli da ne bi dobili hejt komentare - rekao je Dejan.

- To je isto i u našoj profesiji, nisu stali iza projekta koji nam donosi rejting. Treba da zahvale Bogu što postoji "Zadruga", jer su im rejtinzi na izdisaju - rekla je Jeremićeva.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".