Наташа Аксентијевић важи за једну од најдуховитијих водителки и својим изјавама неретко насмеје све.

Такође, она отворено говори о свом приватном животу, а недавно је причала о свом супругу, за којег каже да јој је највећи животни ослонац и да је увек мотивише.

 

 

Водитељка је сада на свом Инстаграму поделила и његову фотографију и показала како он изгледа, али и којом теоријом се води, односно да увек сам себи направи да му је лепо.

- Господине, за вас је лето већ почело? - питала га је она.

- Увелико. Замишљам да сам у Грчкој, чак и осећам мирис мора и рибе - казао је Наташин супруг, а она је уз стори написала:

Фото: Инстаграм принтскрин/natasaaksentijevic

 

 

- Он увек нађе начин да му буде лепо. Тако се родио, то не може да се научи.

Аксентијевићка је изненадила све када је открила какав однос има са супругом, те да му отворено призна када се заљуби у другог мушкарца.

- Он уме да ме смири и да ме узнемири (смех). О свему причамо. Чак и кад се заљубим у возача на снимању, ја дођем и то му кажем, на шта ми он одговори: 'Добро, данас је понедељак, до петка да си се одљубила'... (смех) Када имаш срећу да живот делиш са човеком свог живота, проблеми се лакше решавају. Онда и када ти ти јаве с телевизије да нећеш више тамо радити, то не схваташ трагично, јер он дође и каже ти: 'Супер, сада ће ти се отворити нека нова врата'. И то се заиста догоди" - рекла је она.

 

 

- Имам срећу да сам се удала за некога кога волим највише на свету. Када у брак уђеш из љубави, ништа није компликовано, не мораш да га чуваш, бринеш хоће ли опстати. Ту си зато што је то твоје срце одабрало. Опрашташ све, додуше, Душан мени више опрашта него ја њему. Понекад сам љубоморна на количину доброте емпатије и разумевања коју он поседује. Мислим да је он једина особа која се искрено и од срца радује туђој срећи. Код нас обичних смртника увек има мало љубоморе, код њега не - признала је Наташа.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: