Певачице фолк музике Весна Змијанац и Зорица Брунцлик годинама нису говориле, чак поједини спекулишу да су биле љуте ривалке 29 година. Разлог томе је садашњи Зоричин супруг Мирољуб Аранђеловић Кемиш (бивши Веснин муж), због кога су прекинуле велико дугогодишње пријатељство.

Дуги низ година су биле у свађи, а Зорица је у више наврата истицала да јој је Весна смештала многе ситуације.

"Нудила сам да јој вратим Кемиша, увек сам била слаба према њој. После је она преко своје прве љубави слала гангстере да Кемишу пребију прсте да више не би могао да свира", изјавила је Зорица својевремено и истакла да је покушавала да јој науди преко моћника и да јој је забранила појављивање на РТС-у.

Због наводног "преотимања" супруга однос две певачице је доведен у питање, а ми смо нашли њихову фотографију пре него што је до сукоба дошло. Лумповале су, пеле се на столице, певале су и наздрављале - тако је њихово велико пријатељство тада изгледало.

Скоро три деценије након инцидента Весна и Зорица су склопиле примирје и закопале ратне секире. Пред Зоричин концерт у Арени, Весна, је истакла да ће бити њен велики гост.

Том приликом су порицале да су икада имале сукоб и да су једна другу чашћавале увредама. Како су тада истакле, само су престале да говоре.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".