Весна иза себе има брак са Владом Јовановићем, са којим је добила ћерку Николију Јовановић, која је данас веома популарна и успешна на естрадној сцени. Николија је недавно добила другу ћеркицу, а познато је да је Јовановићева кренула мајчиним стопама.

Међутим, мало ко зна историју, и ситуације кроз које су пролазили Весна и Влада. Наиме, њих двоје имали су брак који је трајао, а неколико пута су покушавали да добију бебу, што им није полазило за руком. 1986. године, како прича певачица, први пут су изгубили бебу и то када је Змијанчева била у седмом месецу трудноће. Весна никада није крила да јој је заправо то највећа бол коју је доживела у животу. Но, нешто касније, пакао који је прошла, тек ју је коштао здравља. 

Фото: Катарина Михајловић

 

- Спонтани побачај се догодио у паузи концерта у Младеновцу. И не замерите ми што сцену порођаја, који је изненада и превремено отпочео, и фактички се догађао у гардероби иза бине, а трајао је и у току пута до Београда, па и неколико минута у болници, не могу да опишем чак ни данас. Јер то је један од оних болова који још увек боли, празнина која још увек зјапи истом тамом и кад год се тога сетим, а сећам се врло често, утроба ми се згрчи - рекла је Весна и додала да тада није ни слутила да ће годину дана касније доживети још већу бол.

- У првих неколико недеља након тога, док је бол због губитка био још свеж, желела сам да и ја нестанем, да ме нема. Кривила сам себе, не тражећи ниједну олакшавајућу околност, и притом сам самој себи смишљала такве патње и муке као казну да сам можда у једном тренутку прешла ону границу која раздваја свесно сагледавање чињеница од умишљених, помало болесних и грешних закључака. Нисам ни слутила да ме, на несрећу, чека исто то, још горе. Владино и моје друго несуђено дете, такође син, и такође у седмом месецу трудноће, изгубила сам под приближно истим околностима 1987. - објаснила је певачица и напоменула, да је на неки начин, губитком беба платила све своје грехе из младости.

- Мислим да сам их преплатила. Мислим и ја, а и моји нерођени синови - да је, што се наше крви тиче, данак намирен. Стварно сам платила пуну цену. Одлучила сам да више никад себи не допустим да ми било шта друго буде важније од сопственог мира, здравља и породице - поручила је Весна, која је после ових трауматичних искустава променила начин живота, и касније родила ћерку Николију.

(Република.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".