Вештак Бранко Мандић је увидом у медицинску документацију девојке оптуженог оценио да због психичких поремећаја она није способна за давање валидног исказа у својству сведока, због чега је судија одлучио да она ипак не сведочи. Поред одлуке да она не сведочи, судија је казао да се њен исказ из тужилаштва не користи као доказ у овом поступку, преноси Танјуг.

Када је судија позвао девојку да уђе у судницу како би јој саопштио да она неће сведочити, она је изговорила само неколико речи.

- Милорад није крив, крив је његов ујак, а ујна Јагода је жива - оставила је без речи девојка све присутне у судници. Овај, као ни њен исказ дат у тужилаштву, после одуке суда да она не сведочи, неће бити коришћени као доказ.

Фото: М. Анђела

 

Иначе, према незваничним информацијама, девојка за коју је процењено да није у стању да да исказ, кобног дана је наводно седела и пила кафу са оптуженим, а након тога он је, како се сумња, устао и отишао у двориште у ком је ујна ширила веш и убио је.

Подсетимо, оптужени Марић се терети да је ујну више пута ујну ударио у главу, а потом сам позвао полицију и рекао шта је урадио. Међутим, када је патрола дошла, одбио је да им отвори врата, па је полиција морала да употреби сузавац и развали врата.

Фото: М. Анђела

 

- После хапшења, на саслушању у тужилаштву изјавио је да је са ујаком и ујном био у сукобу око имовине, али и да "они имају машину за читање мисли и да су му гласови из машине рекли да мора да је убије - подсећа саговорник Курира.

БОНУС ВИДЕО:

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ НА ОБАЛИ ДУНАВА У АПАТИНУ: У току велика потрага за малишанима

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".