Он је позвао све чланове групе да се укључе у акцију.

- Драги пријатељи желео бих да вас све замолим да направимо једну акцију. О нашем сународнику Радовану имамо информације да је потрага у току. Нас у групи има 180.000. Нека свако од нас који има пријатеље у Грчкој пошаље својим пријатељима објаву Миссинг Алерта о нестанку Радована. У поруци их замолите да пошаљу својим пријатељима које имају на острвима Патмос, Лерос, Калимнос, Кос и Родос - написао је члан и додао:

- Уписао сам ових 5 острва јер је су то острва на којима је стајао брод на коме је Радован путовао. Што више људи се упозна то је већа шанса да пронађемо Радована. Посебно апелујем на све наше чланове који живе у Грчкој као и на Грке да се укључе у ову акцију. Покажимо још једном солидарност и на овај начин пружимо подршку породици Радована. У нади да ћемо имати повољне вести све вас поздрављам.

 

 

Подсетимо, Грчка интензивно трага за држављанином Србије Радованом Јурачићем, који је нестао када је наводно из Атине бродом кренуо до острва Кос.

Радован се 28. маја укрцао у аутобус који је из Србије кренуо ка Атини. Затим је 29. маја требало да се укрца на путнички брод у луци Пиреј који је пловио до острва Кос. Међутим, његов нестанак је пријављен организацији "Smile of the Child" 31. маја која је одмах објавила детаље о њему, а на захтев породице јер постоји сумња да му је живот у опасности.

Њега је на острву Кос требало да сачека пријатељ, међутим, он тврди да се Радован никада није искрцао из брода.

Супруга несталог Радована рекла је у изјави за медије да се чула са супругом уочи његовог нестанка и да је звучао нормално.

БОНУС ВИДЕО:

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ НА ОБАЛИ ДУНАВА У АПАТИНУ: У току велика потрага за малишанима

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".