"Звезда Гранда", Милан Динчић Динча и његова супруга Јелена Динчић јуче су спасили једну жену и шестомесечну бебу од насилника (25) из Београда, који је касније ухапшен због сумње да их је претукао.

Беба се јуче налазила у дому фолк певача Динче, а сада је његова супруга Јелена открила да су беба и мајка код рођака, где им је пружена сва помоћ.

- Мама се вратила синоћ када је завршила све прегледе и када су потврдили прегледом да је силована, па је ваљда у оптужници додато и то, осим насиља у породици. Унајмили су адвоката, па ћемо даље видети како ће тећи случај - испричала је Јелена и додала:

- Оне су сада код рођака, пружена им је сва помоћ око бебе у виду хране, ствари. Испратићемо случај да ли ће га пустити да се брани са слободе, колики му је притвор одређен... То је неки следећи корак - додала је Јелена.

Foto: Printscreen/Instagram/_jelena_dincic

 

Подсетимо, Јелена је јуче открила све детаље овог случаја.

Foto: Printscreen/Instagram/_jelena_dincic

 

- То је рођена сестра од моје васпитачице, која ради код мене у вртићу, па сам просто осетила и моралну дужност да морам да јој помогнем. Жена је трпела већ дуже време насиље, али је претио да ће свашта да уради, што се и сада плашим да ће да га пусте, њега су сад управо привели, имам ту информацију. Она, док је тукао само њу, није реаговала, међутим, дете је имало модрице. Ја сам то дете видела, када је питам шта је ово, она је лагала, те ударило се или нешто... - казала је Јелена Динчић.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".