"Моје ментално здравље ми је на првом месту и сматрам да су ствари с којима ме уцењују озбиљне, и искрено биће ми лакше ако их чујете од мене", испичала је она

Попуалрна тиктокерка Нина која је недавно пријавила свог, сада бившег дечка, такође тиктокера Марка Арсенијевића (22) због физичког и психичког насиља, сада се поново огласила и открила да је популарни Арса сада, након што је изашао из притвора уцењује.

Наиме, Ника је објавила видео на свом Тиктоку и кроз сузе открила кроз шта пролази последњих дана, као и да се нада да ће њен бивши одговарати и због овог недела који чини.

- Нисам мислила да ће моје прво обраћање бити оваквог типа каквог ће бити, мислила сам да нећу морати да се оглашавам поново, али тако је - како је. Искрено јако ми је тешко да причам о овоме и да проживљавам све испочетка, поготову што сма претрпла и преживела довољно психичког и физичког насиља. Који је разлог мог излагања? Упркос забрани приласка и казни, добијам разне претње и уцене са неколико различитих страна што је кривично дело за које ће исти одговарати. Нико други па самим тим ни ја нисмо принуђени да пазимо на то како се оглашавамо на друштвеним мрежама како моје приватне фотографије не би изашле у јавност. Моје ментално здравље ми је на првом месту и сматрам да су ствари с којима ме уцењују озбиљне, и искрено биће ми лакше ако их чујете од мене - испичала је она и наставила.

@недај.се.никка

Леонарда ако гледас ово извини јос једном али волим смокиће мало више 🤠🤠 ♬ оригинал соунд - НИККА

- За почетак имамо моје слике и видее на којима нисам била обучена, јер су били намењени мом бившем дечку и нашем приватном чету. До сада је пракса била да су бивши нажалост склони дељењу таквог садржаја, из освете ваљда... Самим тим могу закључити да ме чека иста судбина, друга ствар су слике и видееи који су настали прошле године када само са његовим друшвом на одмору на Ибици, мислим предпостсављате у ком смеру идем, а онима којима није јасно нисмо донели најпаметније одлуке и кокетирали смо са супстанцама које су нажалост превише доступне свима. Срамим се искрено овог мог поступка, и глупа сам и неодговорна... Последице мојих поступака су се манифестовале у облику материјала којим ме данас неко уцењује - наставила је она у својој објави.

Подсетимо, познати тиктокер Марко Арсенијевић, познатији као Арса овде, осуђен је крајем маја у Основном суду у Старој Пазови због кривичног дела насиље у породици, које је вршио према ванбрачној партнерки Ники Илчић.

Арсенијевић је пред судијом признао кривично дело и осуђен је на условну казну са забраном приласка жртви.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".