Јелена Радановић отишла је са сином у полицијску станицу како би му израдили пасош, а пошто је он малолетно лице, неопходно је било да ту буде присутан и његов отац.

Супруга фолкера Слобе Радановића доживела је стравично насиље пре три ноћи испред своје куће у Вишњичкој бањи, када ју је, према њеним речима, напао бивши муж и отац њена два сина.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

У тренутку напада Јелена је била са својом трудном сестром, која ју је одмах одвезла у Ургентни центар, где је провела више од три сата, а изашла је са завијеном ногом.

- Од кад сам напустила бившег мужа, стално сам на судовима на којима покушава да избегне плаћање алиментације. Позивана сам у полицију због његових лажних пријава, а у центар за социјални рад и даље идем да одговарам на питања. Трудна сам ишла у све ове институције. Доживела сам много непотребног стреса. Наш син Наум је аутистичан. Једина обавеза коју мој бивши супруг има око наше деце је делом финансијски и највише се односи на Наумово лечење. Пошто су наша деца тужена, ја морам да идем на суд као њихов заступник. То јако дуго траје и ицрпљујуће је.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".