Певачица Дара Бубамара наступала је синоћ у Београду, и том приликом проговорила о каријери, мушкарцима и сину Кости и открила да јој се набацују дечаци, који су мало старији од њеног сина Косте.

Дара је као и увек била расположена и насмејана, а на питање шта се дешава у њеном љубавном животу и констатацију да је јуре само млађи мушкарци, имала је спреман одговор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Имам неку симпатијицу. Ја сам рођена харизматична и младолика, пишу ми момци мало старији од мог сина, мислим стварно је ненормално. Али исто тако има мушкараца који имају ту младалачку енергију и мени некако западају ти млађи мушкарци. Финансије код мушкарца ми нису битне, битно ми је због њега да има финансије и да нема комплексе од мене. У мом животу је било тих фаза где је мушкарац имао много више од мене, па мање од мене - рекла је Дара, па затим проговорила и о односу са сином Костом:

- Коста има 14 година и не излази још увек. Сад прелази у Спортску Гимназију. Викендом обожава да буде у Новом Саду и сад је договор да после наступа идем по њега на Дедиње. Његови другари ме обожавају, седимо и причамо, они мене доживљавају као другарицу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".