Репер МЦ Стојан важи за једног од већих заводника на естради, али каже да је у младости био повучен дечак и да је касно изгубио невиност.

Популарни певач гостовао је у емисији код Огњена Амиџића и у сегменту емисије "Интимне куглице" открио када је први пут имао сексуалне односе.

- Изгубио сам невиност много касно, у 18. години. Сви другари и другарице су то урадили пре мене. А ја сам као мали био стидљив. После сам све надокнадио - рекао је МЦ Стојан.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

И његова колегиница, Теодора Џехверовић је била искрена у сегменту емисије "Интимне куглице", па је открила да је много љубоморна.

- Наведи једну ситуацију у којој си испољила љубомору према неком партнеру, али што се каже "епских размера" - гласило је питање за Теодору.

Џехверовићеву је насмејало ово питање, али је без длаке на језику одговорила:

- Много сам љубоморна! Била је једна ситуација кад сам купала сам, а партнер је био у спаваћој соби. И чујем одједном делић Цецине песме "Манта, манта". Кад он пусти целу песму! Одједном, као горм из ведра неба иде "Манта, манта". Изашла сам из купатила и питала га: "Ко ти је послао ту песму? Која риба?". И тако ја иструпујем да му је нека девојка послала ту песму...

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".