У медијима је данас осванула вест да је певачица на рубу егзистенције и да посећује народне кухиње, а према речима њеног најбољег пријатеља, ситуација ипак није таква. Како каже, она није у лошој финансијској ситуацији, а њен муж добро зарађује.

Како даље наводи, певачица је променила бројеве телефона и у лошем је психичком стању због нарушеног здравственог стања родитеља.

- Променила је све бројеве телефона, не јавља се никоме. Њој је мајка, нажалост, пред смрт, отац је такође јако лоше, тако да је растрзана у свему томе - рекао је њен пријатељ за "Блиц", а онда је открио због чега се Беби Дол дистанцирала од медија и да ли се заувек опростила од музике.

Фото: В.Данилов

 

- Већ 3-4 године пише књигу, модно музичког садржаја. Није се опростила од музике, има он неке две три нове песме, које је пре короне снимила, па је све стопирала због мамине и ћалетове болести и због теткине смрти.

На питање о томе да је виђена у народној кухињи, одговара:

- Звали су ме сви у вези овога што је изашло. То није истина, ми смо пријатељи 20 година, упућен сам у све. Беби је удата, њен муж је човек Американац, који има плату 4.000 евра, ја то све знам јер те финансије иду преко мене, она такође добија новац од ауторских права, њена мајка има лепу пензију, тако да то нема везе са истином. Тетка јој је недавно умрла, оставила јој је стан од 200 квадрата, у Крунској. Да нема шта да једе, продала би стан - закључио је њен пријатељ за "Блиц".

Певачицом је такође кратко одговорила на наводе да се храни у народној кухињи.

- Ево ме у свом крају у својој лепој кући, не би ме било срамота и да јесам била у народној кухињи, не дај Боже, али нисам. Бринем о својој породици, мајци, и не знам одакле људима тако нешто - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО: