Глумца Небојшу Кундачину имали смо прилике да гледамо у многим серијама и филмовима, а најзапаженије његове улоге јесу она у "Породичном благу", као и у остварењу "Краљ Петар И". Поред професионалних подухвата, пажњу јавности изазива и његов приватни живот, посебно брачни, а због драстичне разлике у годинама супруга Небојше Кундачине на мети је коментара.

 

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, несвакидашњу животну причу имају Небојша и Марија који у браку уживају нешто више од три године, а да љубав не броји године они су прави пример. Сасвим случајан сусрет догодио се када је, сада супруга Небојше Кундачине била на првој години глуме, а захваљујући једном семинарском раду који је она морала да напише упознали су се, зближили и заљубили, да би 24. јануара 2019. године своју љубав крунисали браком

 

 

- На факултету смо добили задатак да напишемо семинарски рад о представама које смо гледали, а ја сам погледала неколико у националном театру у којима је глумио Небојша. Његова глума толико ме је дирнула да сам му пришла после једног извођења са жељом да му поставим неколико питања о његовим улогама - рекла је својевремено Марија за "Глорију", а Небојша надовезао како је био затечен тиме да неко тако студиозно гледа драмске комаде и пише семинарски рад о томе:

 

 

- Пошто после представе најчешће нисам у стању да мислим како треба, замолио сам Марију да се чујемо сутрадан. Желео сам да у међувремену мало размислим и, у славу науке, дам одговарајуће и сувисле одговоре. И ето, сутрадан смо се чули и разговарали, наравно у позоришту и о позоришту, а међу нама су се одмах јавиле симпатије, препознали смо се.

БОНУС ВИДЕО: