Аустралијска инфлуенсерка Теми Хемброу позвала је своје пратиоце да редовно иду на здравствене прегледе након што је схватила какву је кобну грешку могла направити константним одлагањем одлажења лекару.

Фитнес гуру је рекла да је отказала неколико термина за прегледе јер је била "презаузета". Коначно је стигла да оде на преглед коже након што је приметила "нову малу пегицу" иза колена.

- Ово је ваш знак да идете на редовне прегледе - рекла је својим 16,7 милиона пратилаца у видео-снимку на "Инстаграму".

Хемброу је додала да је рекла доктору да мисли да је пегица безопасна, али је биопсија открила да је то меланом.

- Вратила сам се јутрос и доктор је морао да ми извади велики комад из ноге - открила је, показујуц́и да јој је меланом уклоњен иза колена.

- Имам око 30 шавова, а сада морам да се врац́ам свака три месеца на потпуни преглед коже да бих била сигурна да се не врац́а.

Додала је да се осец́ала "супер, супер срец́ном" што су лекари брзо уочили и уклонили рак коже. Хемброу је рекла да је њена последња провера коже била пре око годину дана и да није била најмарљивија особа када је у питању заштита од сунца.

- Као што знате, стално сам на сунцу. Стално идем на плажу. Живим за океан. Сада се осец́ам као идиот, да будем искрена. Зато што је то само једна од оних ствари за које не мислите да ц́е вам се догодити, све док се не догоди.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/tammyhembrow

 

Инфлуенсерка је закључила свој говор рекавши да је страх од рака коже био масивни "позив за буђење" и да ц́е сада бити пажљивија по питању безбедности од сунца.

Рекла је да ц́е се сада побринути да нанесе крему за сунчање СПФ50+ и да носи шешир кад год је на сунцу, додајуц́и да је свом тиму дала инструкције да такође прегледају кожу, пише "7 Лифе".

- Само немој бити глуп као ја и мислити да си некако непобедив, јер ниси - рекла је.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".