Супруга фудбалера Филипа Ђорђевића, Јована Ђорђевић привлачи велику пажњу на друштвеним мрежама где је веома активна и неретко објављује провокативне фотографије и видео снимке.

Она је сада објавила још један такав снимак на свом Инстаграм профилу и показала својим пратиоцима у каквом издању је лудовала до јутра.

Наиме, манекенка је одабрала хаљину коју су чиниле само ресе, а испод ње је имала само гаћице и била је без брусхалтера.

- Ни 300 степени, ни хаљина тежа од мене ме нису спречили да се проведем као никад - написала је Јована.

Фото: Инстаграм принтдскрин/callmelolita

 

 

Иначе, Јована се често оглашава и на друштвеној мрежи Твитер, где се својевремено посвађала с једним пратиоцем, али и открила открила који је био њен први посао:

- Са 15 година сам радила на татиној пумпи, брисала сам шоферке. Тата није био одушевљен идејом, али је мама инсистирала да новац за ужину зарађујем сама - написала је манекенка, а затим једном пратиоцу припретила шамарима.

Фото: Инстаграм принтдскрин/callmelolita

 

 

Јована је једном приликом признала да је своје лице и тело улепшала и естетском хирургијом, али и да се својевремено покајала због појединих интервенција. Манекенка је ставила силиконе у усне, који су се пре извесног времена излили, па их је извадила, радила операцију носа због које се покајала и рекла "урадила сам је јер сам била идиот. Досада, хир... ништа лепша нисам због тога", а признала је и да је увећала и груди.

БОНУС ВИДЕО: