Певач Аца Лукас из различитих бракова има четворо деце, Миљану, Лазара, Андреја и Викторију, који су, по свему судећи, живе мирним и скромним животом.

Синови и старија ћерка певача не воле да се експонирају у јавности, те живе далеко од гламура и раскоша, али не јер су их околности на то натерале, већ зато што су изабрали да живе "нормалним" животом, који се ни по чему не разликује од живота њихових вршњака.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Старија ћерка Аце Лукаса, Миљана Вуксановић, пожелела је да своју каријеру гради сама, без утицаја популарности њеног оца, те се определила за посао професионалног шминкера.

Миљана већ неколико година ради као шминкерка за "Гранд" продукцију, где је донедавно радио и њен млађи брат као возач.

По свему судећи, наследници фолкера не живе на високој нози, већ су и поред славе и новца оца, одлучили да сами зарађују свој динар и живе од њега, што је права реткост.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana.miljana

 

 

Један од доказа томе да Лукас није запоставио своју децу, те да је увек ту да им помогне када су финансије у питању је свадбени поклон који су Миљана и њен изабраник добили од певача. У питању је стан који се, по жељи младенаца, налази на Карабурми, где су певач и његова деца одрасли.

Миљана се, иначе, недуго после венчања остварила у улози мајке и родила девојчицу Мињу о којој је Аца својевремено говорио:

- Она је чаробна, не могу да вам опишем тај осећај. Немам много времена да будем с њима, али кад год стигнем, ја их посетим. Купио сам им стан на Карабурми. То је мој мали допринос за њих двоје, они су диван млад брачни пар, а ја као отац наравно да ћу им помоћи ако имам могућности. Ја ћу се трудити да им олакшам живот колико могу. Који родитељ не би урадио исто што и ја - изјавио је тада и додао да га боли што су синови и старија ћерка одрастали без њега:

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Искрено, јесте ми тешко што нисам током њиховог одрастања био уз њих. Нисам био ту када им је то било потребно и то ме данас страшно погађа и боли. Некада, када прођу одређене године, схватиш колико си заправо и у чему све грешио. Нећу да лажем. Троје моје деце није расло уз мене и то могу отворено да кажем. Нисам желео да останем у браку ако тај брак није био добар, чак ни по цену деце - признао је певач, преноси "Сторy".

БОНУС ВИДЕО: