Певачца се присетила одласка на Евровизију са песмом "Црно и бело", па је открила да ли јој је тај наступ променио живот: 

–Јесте се десила велика промена, али нисам била оптерећена тиме. Оног тренутка када смо одлазила у Баку са  "Црно и бело" било ми је важно да свету отпевам песму за коју сам знала да је велика и да је емоцијом гласом и наступом могу приближити слушаоцима – рекла је певачица, па додала:

–Успела сам да дотакнем многа срца и могу да кажем да се моје песме дана слушају широм света. Последњи натуп у Мадриду је био сјајан.

Калиопи је поделила и своје живото размишљање са читаоцима: 

–Кроз живот сам увек гледала напред, када увек ствараш нешто ново немаш много времена да се осврћеш уназад. Не размишљам о годинама, а ни не желим да их помиње јер новим генерацијама то ништа не значи. Значи им само моја музика и мој изражај, бићу на сцени све док будем могла, а када не будем више могла нека моја музика траје уместо мене – казала је Буклеова.

Ретко ко зна да је Букле заправо оперска певачица, али се ипак определила за поп жанр: 

–Оног тренутка када сам донела одлуку да нећу да певам опере већ ову музику нити једног тренутка нисам зажалила иако сам се за то школовала. Овде имам више слободе и креативности, овде сам ја ја, а тамо бих била једна улога. Сматрам да није битно где ће моја порука да стигне, колико далеко, већ да ме оно што радим чини срећном, а онда и друге – објаснила је певачица.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: