Старлета је стигла у пратњи мајке, па је рекла како се тренутно сад осећа: 

- Могу да кажем да немам болове тренутно, али ускоро ћу их опет имати јер морам на још једну операцију. Можете да видите на шта ми личи око. Вероватно ће бити потребна и пластична операција након те која је неопходна како би око уопште функционисало. Прелом је био јако тежак. Цела сам у подливима и надам се да ће се око вратити у пређашње стање. Надам се да ћу и психички бити боље.

Била је прилично потресена, па је открила ко је уз њу у овим тешким тренуцима: 

- Једино с ким проводим време је моја породица. Они се осећају јако лоше, ћерка им је претучена. Ја сам други пут у болницу дошла у септичном стању. Могла сам да умрем! Стицајем околности сам се јавила правим особама које су то санирале. Ми сви преживљавамо пакао. Када се погледам у огледало размисљам да ли ће ми око остати овакво, да ли ће операција бити компликована - изјавила је НАташа и открила какву казну очекује за Карића: 

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija, АТА имагес

 

 

- Доживотну. Наравно, то је неизводљиво, није ме убио, али могла сам да умрем. Када замислим да је мене неко из чиста мира неко тако ударио, осећам комплекс ниже вредности, не знам како то да објасним. Што више времена пролази, имам горе кошмаре - прича Шавија у сузама.

Стефан је у притвору у Сремској Митровици, а Наташа је открила да ли ју је његов отац контактирао: 

- Не, није. Ја разумем да је он његов син, и да ће свако стати уз своје дете, али да изјави да се нисам појављивала на суду и да је следеће моје привођење... Само ме погледајте.

Потом се осврнула на догађај кобне ноћи: 

- Шта ја могу да урадим да он мене тако пребије? Када ме неко ближи пита како је дошло до тога, не знам како да објасним, ја сам њега само загрлила, није било никакве свађе. Њега је испровоцирало што имам већи, односно дубљи шлиц. Ја не знам шта је он имао у глави. То је неки пребачај, нека хипноза, могу само да нагађам. Шта год да сам урадила, жена не може да се бије.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: