Pevačca se prisetila odlaska na Evroviziju sa pesmom "Crno i belo", pa je otkrila da li joj je taj nastup promenio život: 

–Jeste se desila velika promena, ali nisam bila opterećena time. Onog trenutka kada smo odlazila u Baku sa  "Crno i belo" bilo mi je važno da svetu otpevam pesmu za koju sam znala da je velika i da je emocijom glasom i nastupom mogu približiti slušaocima – rekla je pevačica, pa dodala:

–Uspela sam da dotaknem mnoga srca i mogu da kažem da se moje pesme dana slušaju širom sveta. Poslednji natup u Madridu je bio sjajan.

Kaliopi je podelila i svoje životo razmišljanje sa čitaocima: 

–Kroz život sam uvek gledala napred, kada uvek stvaraš nešto novo nemaš mnogo vremena da se osvrćeš unazad. Ne razmišljam o godinama, a ni ne želim da ih pominje jer novim generacijama to ništa ne znači. Znači im samo moja muzika i moj izražaj, biću na sceni sve dok budem mogla, a kada ne budem više mogla neka moja muzika traje umesto mene – kazala je Bukleova.

Retko ko zna da je Bukle zapravo operska pevačica, ali se ipak opredelila za pop žanr: 

–Onog trenutka kada sam donela odluku da neću da pevam opere već ovu muziku niti jednog trenutka nisam zažalila iako sam se za to školovala. Ovde imam više slobode i kreativnosti, ovde sam ja ja, a tamo bih bila jedna uloga. Smatram da nije bitno gde će moja poruka da stigne, koliko daleko, već da me ono što radim čini srećnom, a onda i druge – objasnila je pevačica.

(Grandonline)

BONUS VIDEO: