Млада певачица каже да је њена и Ивицина комуникација одлична, да обожавају заједно да певају на приватним прославама код пријатеља: 

- Обожавам да запевам са Ивицом. Певамо и када смо код куће, али чешће када нас зову пријатељи на своја весеља. Углавном нас зову да дођемо заједно, да бисмо им певали у дуету. То се сада од нас и очекује. Ивица и ја имамо свој репертоар, па тако увек певамо "Миљацку", "Кад замиришу јорговани", "Ко на грани јабука" и "Поноћ". Те четири нумере су нам омиљене - изјавила па испричала причу о свом рођењу. Када се родила имала је мање од два килограма. Мајка се уплашила за њу, па је оставила каријеру да би бринула о њој: 

- Требало је да се родим у априлу, а мама ме је на свет донела у фебруару. Када сам се родила, имала сам свега два килограма, а по изласку из породилишта додатно сам изгубила на килажи, па сам имала 1.900 грама. Мама се уплашила и одлучила је да напусти каријеру и води рачуна о мени. Није желела да то чини дадиља, иако је моја породица то себи могла да приушти, јер смо увек имали новца.

Јокићева је одрасла на Бежанијској коси у хармоничној породици: 

- Мама је водила рачуна о три године млађем брату Милошу и мени, а отац Бранко је радио. Док нисам добила брата, била сам размажена. Али чим се он родио, променила сам се. Толико сам желела да се роди да сам била пресрећна када је Милош ушао у мој живот.

Када је била мала, никада није правила проблеме својим родитељима: 

- Нисам правила глупости, јер су ме моји лепо васпитали. Зато није било ни потребе да ме туку. Сећам се да сам једном добила батине, када сам тражила да ме некуд воде, а они нису желели. Имала сам шест година када се то десило. Тада сам кренула у предшколско, које сам обожавала.

Фото: АТА имагес

 

Највише јој сметају приче појединаца које се односе на њену и Лукину везу, да је са њим због новца и да је захваљујући будућем свекру креирала каријеру: 

- Смета ми када ми кажу да сам са Луком због пара или да сам због Ивице постала певачица! Трудим се да се не обазирем на то јер сам цео живот посветила музици. Очигледно да има доста залудних људи који ме и не познају, а причају ружно о мени. Не очекујем помоћ ни од Ивице нити од било кога. То што сам са Луком не значи да неко треба да ми помаже. Трудим се да сама градим име полако, али сигурно. Мојих пет минута тек долази, квалитет увек исплива на површину. Никад нисам плакала када ми напишу да сам Дачићева снајка која је добила све преко ноћи. Погађају ме лоши коментари, али не плачем. Трудим се да избацујем нове песме. Последња која је изашла, "То могу ја", веома је слушана. Презадовољна сам. Без обзира на то што је једна од најангажованијих певачица и што одлично зарађује, Милица не баца паре на глупости.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: