Због тога је често критикован како у својим филмовима пречесто приказује женска гола стопала. Ипак, Тарантино је својевремено за магазин GQ рекао како у томе не види ништа необично, те да су женска стопала заступљена и у филмовима многих других редитеља, попут Алфреда Хичкока и Луиса Буњуела. 

Приче о његовој љубави према женским ногама потврдио је и бивши радник једног холивудског стриптиз бара који тврди да је славни режисер једном приликом платио 10.000 долара да би једној дами лизао стопала, преноси британски Дејли мејл

У свом излагању у подкасту "Get in the car", радник клуба познат као Lowlife се присетио да је Тарантино (60) посетио локал у ком је радио и затражио ВИП собу са играчицом са највећим грудима и задњицом. 

Фото: Архив Новости

 

Како каже, из радозналости је шпијунирао Тарантина и гледао његову бизарну интеракцију са девојком преко CCTV монитора

- Он је седео, а она се спремала дан обави посао. Скинула је горњи део одеће, али њега то није занимало. Скинуо јој је чизме, једну по једну, само да би могао да почне да јој лиже доњи део стопала и сиса прсте. Након 30 минута, Тарантино је стао, а њена стопала су била смежурана као суве шљиве. Мислим да јој је дао 10.000 долара - рекао је Lowlife у подкасту.

Тарантинови филмови често садрже сцене стопала изблиза, па је и ова сцена који је очевидац описао слична.

 

Вероватно најпознатија таква сцена постоји у његовом филму "Од сумрака до свитања", где он лиже стопала Селми Хајек током њеног плеса. 

Интересантно је да је његова муза, Ума Турман, 2010. године дозволила славном редитељу да пије шампањац из њене штикле на догађају који је организован у његову част. 

 

 

Овај дуо је један од најпознатијих глумачко-редитељских дуа у Холивуду, а њихова сарадња траје још од 1994. године и филма "Петпарачке приче". Ума је након тога добила и главну улогу његовој франшизи "Убити Била", током које ју је именовао за своју музу.

 

БОНУС ВИДЕО:

КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ: Лепота је за мене благослов

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".