Indira Radić se gotovo povukla sa scene, godinama unazad objavljuje tek po neku pesmu, ali ne i album (u tome ju je sprečila i pandemija korona virusa). 

Folkerka sporadično nastupa, a kao razlog svog povlačenja Indira navodi želju da sačuva intimu, ali smatra i da je dovoljno rekla tokom svoje dugogodišnje karijere.

- Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje - priča Indira i dodaje:

Foto: Novosti

 

 

- Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako - govori folk zvezda i za kraj otkriva da radi na novim pesmama.

Foto: Novosti

 

 

- Radim intezivno na novom albumu, želim da prati sve što sam do sada radila u karijeri. Dok to ne budem uradila, neću ga pustiti u etar - zaključuje Indira.

Kompletan intervju sa Indirom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u videu ispod: