Саша Поповић је помену смену генерација и код њих добија највећи бакшиш тренутно на естради: 

- Прича се да се на ромским весељима добија највећи бакшиш, али нису то само ромска весеља, бакшиш се даје на свим свадбама, рођењима деце, крштења, пунолетства... Ово што пију из ципеле, то је Ђани, направио је добар фазон намерно, знам ја њега добро! Више је то била варијанта да се дигне фрка око тога, и наравно, доста се писало о томе, али нема тога пуно. Када причамо о бакшишу, имамо рецимо Теу Таировић, па Љубу Аличића... Сви певачи који певају ту врсту весеља и забава, наравно да људи дају новац - открио је једном приликом у емисији "Премијера" и открио да се због Дарка Лазића нашао у непријатној ситуацији.

Фото: АТА имагес

 

Једном приликом Саша је имао проблема због зараде Дарка Лазића када му је ушла инспекција: 

- Причао сам када је пореска инспекција ушла у "Гранд" 2015. године, тражили су да виде колико су Дарко Лазић, Рада Манојловић и Јелена Гербец новца примили на рачун са плаћеним порезом, колико им је "Гранд" уплатио. Дарко Лазић је рецимо 2014. године, пре осам година, примио на рачун, мислим да је било око 140.000 евра, за годину дана. Рада Манојловић 131.000 евра, Гербец упала мање, јер нема цену као што имају ови певачи. И онда су питали: "Чекајте, како је могуће да је само оволико, ми смо чули да је то много више..." - бакшиш! Питао сам њих како они третирају бакшиш, а они су ми рекли да је то добровољни чин на који се не плаћа порез, али се тај новац третира као "црне" паре!

- Значи ако је Дарко Лазић примио 140.000 евра као "беле" паре са плаћеним порезом, он са тим парама може себи да купи стан, аутомобил или локал, јер има порекло новца. Али ако он сад нешто купи за 300.000 евра, људи могу да питају одакле му оних 160.000 евра! Он може да их правда, да оде у Пореску управу и каже колико је зарадио и колико је бакшиша добио, јер све мора да се опорезује. То се плаћа 20 посто од укупне суме, и онда на крају од тог бакшиша добија "беле паре" и може са тим новцем да располаже како год жели - изјавио је Поповић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: