Дугогодишњи обожаваоци Каре Делевињ били су узнемирени када су крајем прошле године по мрежама кружиле фотографије и видео снимци манекенке која изгледа разбарушено на аеродрому. Убрзо након тога, појавили су се извештаји у којима се спекулише о звездиној борби против зависности, а објављене су и фотографије њених блиских пријатеља како напуштају њен дом изгледајуц́и забринуто.

Сада, месецима на свом путу отрежњења, лепа манекенка говори о том мрачном периоду у свом животу и како ју је падање на дно променило на боље.

Када се појавила пре неко вече појавила на црвеном тепиху 74. годишње вечери Парсонс Бенефит, нико је није препознао. Кара Делевињ, контроверзна манекенка, обукла је плаво одело од плиша бренда Балмаин. Екстремно дубоки деколте украо је сву пажњу и чинило се да секунде деле од тога да манекенка покаже и оно што не треба.

Кара, која има 30 година, комбиновала је плави горњи део са уклопљеним рукавицама са светлуцавим брошем у струку, панталонама у складу и сјајним сребрним потпетицама. Кара, која је однедавно трезна, понела је нову фризуру - популарни боб са неуредним шишкама. Фотографије њеног издања обишле су свет, а многи су имали речи хвале за промену коју је направила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".