Меган Маркл је показала огромну храброст и одлучност, када је уз принца Харија направила велики заокрет у животу, а њена борба је била инсцпирација многим дамама.

Меган Маркл синоћ је на Менхетну у Њујорку присуствовала додели "Women of Vision" награда, и приказала се у духу праве победнице. Рекла је "не" краљевској породици, са мужем се преселила миљама далеко и кренула да гради живот од нуле, због чега јој се диве многи. Управо на гала свечаности била је једна од лауреата, а на манифестацију је стигла у пратњи супруга и мајке Дорије. Преузимајући овако важно признање, блистала је и аутфиту од, чак,12.000 долара!

Награду јој је уручила блиска пријатеља и феминистичка икона Глорија Стајнем, која јој је била велики узор у младости.

Фото: Профимедиа

 

-Хвала ти за инспирацију која јеси, за твоје менторство, твоје мудре савете, твој изузетно безобразан смисао за хумор и, наравно, за твоје невероватно пријатељство - нагласила је војвоткиња.

Осим тога, Меган Маркл је пренела инспиративну поруку позивајуц́и жене да „буду визионарке свог живота“ . Интернет страница" Вомен оф Висион" наводи да је мајка двоје деце „феминисткиња, заговорница људских права и родне равноправности, као и глобални узор“.

- Никад није касно за нови почетак. Будите визионар свог живота. Можете одредити пут на којем оно што понављате у својим свакодневним чиновима служења, у љубазности, у заговарању, у милости и поштењу, да то постане оно што ц́е препознати следец́и талас жена, и младих и старих , који ц́е такође изабрати овај тренутак да се придружи покрету, и нашу визију праведног света претворити у стварност - рекла је Меган.

Са друге стране, није прошао незапажено ни њен феноменални стајлинг. Наиме, војвоткиња од Сасекса је обукла скупоцену златну хаљину колумбијске дизајнерке Јохани Ортиз, која је коштала 1.850 $. Модел је пратио линију Меганиног извајаног тела, одисао је невероватном елеганцијом са сведеним изрезом код груди и дискретним шлицем на средини. Међутим, у изворном облику има и бретеле, које је Харијева супруга скинула, истакнувши сензуална рамена.

Тоалету је упарила са отменим  сандалама од 1.350 $, а модну комбинацију је употпунила торбицом, за који је издвојила 1.100 $.

Меган, чије се појављивање на догађају десило само десет дана након што је прескочила церемонију крунисања свог таста краља Чарлса, била је синоћ оличење гламура, док је њена дуга таласаста коса била распуштена по раменима.

Оно што је било најпосебније на њој је комад накита - златна наруквица од 7.350 $ која је припадала управо принцези Дајани. Приметно је да аксесоар Харијеве мајке изузтено често носи, те да има изузетно значење за њу.

Војвода од Сасекса се одлучио за своје морнарско одело са потписом, које је носио са белом кошуљом и светлоплавом краватом - док је његова свекрва Дорија изабрала комплетно црни стајлинг. Желећи да избегну многа питања радозналих медија о свим дешавањима у протеклом периоду ушли су на споредни улаз у дворану "Зигфелд".

Само нека од прелепих издања Меган Маркл можете погледати у галерији испод:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".