Осман је најпре говорио о актуелним дешавањима у ријалитију ''Задруга'', а открио је и да ли га је изненадила дисквалификација Звездана Славнића и Анђеле Ђуричић.

- Мене ништа није изненадило. Мислио сам да ће бити избачени и пре. Неки су схватили упозорење Великог шефа, неко није. Ко није видимо како је прошао. Дао сам неки савет кроз неке моје стихове. Ја никога не мрзим, сви су ми били исти. Знао сам какав је лик Звездан и да неће моћи да издржи до краја. Жао ми је тог дечка, али шта је ту је, идемо даље - рекао је Осман, а онда проговорио о љубавним причама у Задрузи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам био у таквом затвореном простору где се дешавају љубави. Можда до краја остану у љубавним везама, али месец дана после у емисијама ће се све раскринкати, и то ће пући. Пре ће Лепи Мића да буде са Зорицом Марковић - нашалио се Осман, па открио ко се по његовом мишљењу променио у ријалитију.

- Видео сам промене код неких старијих играча, Александра Николић се доста променила. Маја исто, мало је луцкаста, али је искрена. Воле људи Мају и Александру - рекао је Карић и проговорио о случају сина Стефана и Шавије.- Није ми лако. Био сам ту за друге, па ћу и за свог сина ако се докаже да је крив. Неки хејтери су га унапред осудили. Она се није два пута појавила на суду, следеће је привођење. Видим да се на друштвеним мрежама оглашава. Преко медија сам сазнао за све. Новинари су звали, нимало ми није било лако. Оставио сам све и нисам могао да верујем шта се дешава. Не могу да причам о детаљима свега. Не оправдавам никакво насиље, па ни то. Још не знам шта се тачно дешавало и где му се грешка поткрала ако је стварно то он урадио. Не знам да ли је можда био пијан или шта. Утицаћу на њега сигурно. Његова мајка је затечена, брине се као и ја. Нисам очекивао од Стефана то. Многи окривљују децу, а не можда су и гени утицали. Ја никад нисам према девојкама био насилан, уважавао сам девојке. Извинићу се лично девојци ако треба, и поразговараћу са њом ако треба. Не дај Боже никад њему да се деси оно што је мени. Свако у животу има пуно успона и падова, ја сам био немирног духа, а променио сам се кад сам њега добио. Не препоручујем никоме улицу, деведесете се никад неће вратити, деци препоручујем да се баве спортом и да забораве на криминал. Сине, видимо се у понедељак, љуби те ћале. Не долази снајка ниједна, рекао бих да долази - говорио је Осман у емисији "Премијера викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".