Старлета и манекенка Наташа Шавија оптужила је бившег задругара Стефана Карића да ју је, како тврди, брутално претукао на једној свадби у Врдничкој кули и нанео јој тешке телесне повреде. Стефану је одређен притвор у трајању од 30 дана, где га је његов отац Осман недавно посетио.

Фото: Н. Скендерија, АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Осман је сада открио и нове детаље ноћи када се догодио инцидент, али је испричао и о чему је разговарао са својим сином.

- Трудио сам се да не показујем забринутост, да му не бих правио проблеме. Трудио сам се да будем весео и да причамо о другим темама, о ситуацији напољу, о његовим друговима, мајци...Размишљам о њему јер знате какви су затвореници. Никада се не зна до каквих проблема може доћи. Иако је он рекао да су му услови супер тамо - рекао је Карић, који је изнео нове детаље из ноћи када је његов син, како Шавија тврди, насрнуо на њу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Те вечери је Стефан био с другом на свадби. Дописивали су се, а она га је питала да ли може да дође. Позвао ју је, њих двоје се годинама друже, али нису били у вези. Он је вероватно мислио да се потукао с њом и да ју је само мало јаче ударио. Није ни најмање сумњао да се тако нешто десило и да га је она пријавила. Који је разлог свега након тога, није ми јасно. Вероватно је и био у алкохолисаном стању, не могу да тврдим да је био мртав пијан, али је сигурно попио - испричао је Осман за Пинк.рс, и поручио да ће поштовати сваку одлуку суда. 

БОНУС ВИДЕО: