Стефанов отац, Осман карић је пре поласка за Сремску Митровицу посетио свог пријатеља Микија Ђуричића у Купинову. Донео му је омиљене стрипове. 

После тога се упутио ка затвору у Сремској Митровици. Поделио је фотографију зграде затвора, али није познато да ли се видео са сином.

Уз фотграфију на Инстаграм сторијује ставио и песму  "Зашто нисам птичица да летим далеко", коју у оригиналу изводи Бобан Здравковић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karic_osman

 

Наташа је и даље у тешком стању, а како је сама изјавила недавно, ситуација се закомпликовала. Она се обратила јавно и Осману, као и адвокату његовог сина.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karic_osman

 

- Молим све новинаре за разумевање, тренутно нисам у могућности да дајем изјаве и извештавам о стању и даљим процедурама. Нисам добро, није нимало лако и ово је озбиљније што сам мислила, за шта имам покриће у виду документације, да не испадне да кумам за нешто што је безазлено. Молим Бога да се све добро и што пре заврши, а онда ћу испричати кроз шта сам све прошла. Не због медијског простора, то ме најмање интересује, него као што видим по "нечијим" срамним изјавама да сам ја заправо добро, да "драмим" без разлога, а тиме сам себи ускаче у стомак, јер да зна шта је могло да ми буде (и то уопште не претерујем, не могу то ни да превалим преко уста), молио би Бога само да будем добро (због свог најмилијег јелте). Не дам да се пере и то је моје право. Иза сваке речи стојим и то ће се доказати. Надам се да ово голготи долази ускоро крај и да ћу бити добро, то ми је сад најбитније - написала је Шавија на свом Инстаграм сторију.

БОНУС ВИДЕО: