Чини се да је након мучног разлаза од друге супруге Петар Стругар поново пронашао срећу. Срце драмског уметника родом из Црне Горе због бројних промашаја било је сломљено, али је четири године млађој колегиници пошло за руком да га састави. Реч је, наиме, о глумици коју је публика заволела кроз серије "Калкански кругови", "Синђелићи", "Мочвара", "Чудне љубави", "Клан", "Државни службеник"...

Није тешко претпоставити да сви ови пројекти повезују никога другога до младу и успешну уметницу Нину Нешковић, за коју се тврди да је нова девојка Петра Стругара.

По писању новог броја магазина "Глориа", у то заправо нема сумње. Новопечени пар се зближио током рада на представи "Наш разред", а након премијере одигране у марту додатно продубио однос.

Доказ љубави и тога да нова девојка Петра Стругара осећа далеко лепше и чвршће емоције од оних које се везују за пуко заљубљивање налази се у спектакулраном гесту. Наиме, на њен наговор колеге из Народног позоришта окупиле су се у бифеу театра и приредили рођенданско изненађење згодном Црногорцу.

Фото: АТА имагес

 

 

Прво је Петру честитала изабраница, а онда су се придружили и остали глумци, међу којима и Јована Стојиљковић и Наташа Нинковић. Сви углас отпевали су му и песмицу, а било је и закуске и слаткиша.

Колеге су дуго заједно славиле, а многи који су се ту нашли посведочиће да читаве вечери Петар није скидао поглед са Нине, због које се поново смеје широким осмехом.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".