Nela Mihailović igraće učiteljicu DŽeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja"! Drama o životu legendarnog pevača uveliko se snima u Beogradu pod rediteljskom palicom Nemanje Ćeranića.

Poznata glumica kaže da je presrećna što je deo projekta o slavnom pevaču.

-  Volim DŽeja i cenim njegovu muziku. Bio mi je gušt da odigram ulogu u filmu o njemu. Bar u mom odrastanju učiteljica je bila veoma bitna figura. Svako dete je srećno koje ima pravu učiteljicu i koja ga polako uvodi u život van roditeljske oaze. Jedna od takvih je očigledno Danica, pa je bilo zadovoljstvo igrati je. Kroz tih nekoliko scena u kojima se sreće sa malim DŽejom ona je divna, topla, a suštinski vrlo borbena, hrabra i pametna žena iznad svega - kaže Nela.

Foto: Zoran Jovanović

 

 

Nela kaže da je pre početka snimanja malo istraživala o pevačevom životu i otkrila da je DŽej bio veoma vezan za svoju učiteljicu.

- DŽej je o svojoj učiteljici uvek lepo govorio. To sam znala i pre filma, kao i činjenicu da su Marina Tucaković i Futa Radulović, kad god ne bi mogli da nadu DŽeja uoči koncerta, zvali učiteljicu kao jedinu adresu koja zna gde je pevač. Kažu da se samo njoj javljao kroz ceo život, pa i kasnije, kada je napravio karijeru. I iz njegovih intervjua znam da joj je bio veoma zahvalan govoreći kako ga je učiteljica izvukla sa ulice i da je ona zaslužna za sve što je napravio u životu. Iako je reč o epizodnoj ulozi, bilo mi je veoma zanimljivo da igram njegovu učiteljicu jer je njeno ime značajno u DŽejovom životu - kaže glumica.

Foto: D.Mišić/V.Danilov

 

 

Ona kaže i da joj je jedan od najboljih kafanskih provoda u životu bio upravo onaj kada joj je DŽej pevao.

- Nisam ga upoznala lično, ali sam imala privilegiju da ga slušam u jednoj kafani na Dorćolu. Slavila sam rođendan svoje drugarice kada je u neko doba posle ponoći ušao DŽej. Svirao je jedan romski orkestar, koji ga je već s vrata pozdravio, i počeli su da sviraju "Đelem, đelem". Uživo sam čula DŽeja kako peva, i to je jedan od najdivnijih kafanskih trenutaka koje sam doživela, a kafanu mnogo volim - kaže Nela.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".