Наиме, напад се десио јуче око 18 часова увече, приликом чега је насилник кренуо да виче на своју девојку, да је гура као и да је сатире у ћошак. Да је у питању пометња одмах су приметили ситуацију радници из околних радњи и позвали полицију.

- Насилник је стао на врата пекаре и кренуо да насрће и да удари радницу,када је пролазио млади шанкер који је кренуо да поједе нешто у пекари пре посла. Он је приметио ситуацију и одмах притрчао да одбрани девојку - каже за Курир један од очевидаца.

Младић који је спасио девојку, залетео се на насилника, ударио га неколико пута и одвојио га од ње.

- Убрзо након тога се појавила полиција и сви очевидци су објаснили ситуацију, те и да је младић који је ударио насилника, само хтео да одбрани нападнуту девојку. Пристали су и да сведоче. Сви су били одушевљени тим младићем, људи често само стану и гледају, а он није размислио, само је одреаговао да спаси девојку - каже наш саговорник.

Према сазнањима медија, дечко који је притчао у помоћ девојци, не познаје ни њу, а ни њеног момка.

Срећом камере су снимиле цео немили догађај, на којима се јасно види вербални и физички напад насилника на девојку, као и реаговање младића у жељи да је одбрани.

Како се незванично сазнаје, девојка која је нападнута је и раније пријављивала свог партнера за физичко злострављање и малтретирање.

Насилник је возилом Хитне помоћи уз пратњу полиције пребачен у болницу, а младић који је реаговао и ударио мушкарца дао је изјаву на лицу места.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: