Naime, napad se desio juče oko 18 časova uveče, prilikom čega je nasilnik krenuo da viče na svoju devojku, da je gura kao i da je satire u ćošak. Da je u pitanju pometnja odmah su primetili situaciju radnici iz okolnih radnji i pozvali policiju.

- Nasilnik je stao na vrata pekare i krenuo da nasrće i da udari radnicu,kada je prolazio mladi šanker koji je krenuo da pojede nešto u pekari pre posla. On je primetio situaciju i odmah pritrčao da odbrani devojku - kaže za Kurir jedan od očevidaca.

Mladić koji je spasio devojku, zaleteo se na nasilnika, udario ga nekoliko puta i odvojio ga od nje.

- Ubrzo nakon toga se pojavila policija i svi očevidci su objasnili situaciju, te i da je mladić koji je udario nasilnika, samo hteo da odbrani napadnutu devojku. Pristali su i da svedoče. Svi su bili oduševljeni tim mladićem, ljudi često samo stanu i gledaju, a on nije razmislio, samo je odreagovao da spasi devojku - kaže naš sagovornik.

Prema saznanjima medija, dečko koji je pritčao u pomoć devojci, ne poznaje ni nju, a ni njenog momka.

Srećom kamere su snimile ceo nemili događaj, na kojima se jasno vidi verbalni i fizički napad nasilnika na devojku, kao i reagovanje mladića u želji da je odbrani.

Kako se nezvanično saznaje, devojka koja je napadnuta je i ranije prijavljivala svog partnera za fizičko zlostravljanje i maltretiranje.

Nasilnik je vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije prebačen u bolnicu, a mladić koji je reagovao i udario muškarca dao je izjavu na licu mesta.

(Kurir)

BONUS VIDEO: